O nas

Sabina Bračič

Po poklicu refleksoterapevtka, obrazna refleksoterapevtka in raziskovalka različnih tehnik zavestnega ustvarjanja. Verjamem, da je dotik zdravilen in da ga telesa obožujejo. V obdobju, ko je bilo dotikov manj, sem razvila ideja o tem, kako si lahko ljudje pri aktiviranju samozdravljenja pomagajo sami.

Verjamem, da kamor gredo misli, tja teče energija. Verjamem, da ima vsako telo sposobnost spreminjanja in obnavljanja. Verjamem, da je čisto vse, ampak res čisto vse, samo stvar izbire. 

Vizualizacijo zase na različnih področjih in pri individualnem delu s strankami uporabljam že leta in čudovito mi je opazovati, kako se, kadar to zares izberemo, telesa začnejo spreminjati. 

Program vizualiziranje je plod mojega večletnega dela s strankami, nenehnih izobraževanj in raznih, tudi osebnih, življenjskih izzivov. V bistvu ne gre za nič novega, vse to je znano že stoletja, le program je oblikovan in prirejen sodobnemu načinu življenja, tako da ga lahko izvaja čisto vsak, ne glede na to, kje se nahaja. 

Ni vam potrebno verjeti. Samo zaupajte svojemu telesu. Dajte mu priložnost in se sprostite.

Jernej Hergamas

Soustanovitelj podjetja, ki skrbi za nemoteno delovanje spletne platforme in dostavo vsakodnevnih spodbud v vaš e-mail nabiralnik.

Vanessa Kacjan

Vodja marketinga, ki skrbi, da naše vizualizacije dosežejo vse vas, ki verjamete v moč svojega uma in telesa. 

dr. Gregor Klajnšek

Soustanovitelj podjetja, razvijalec programske opreme in aplikacij, da boste lahko v vizualizacijah uživali kjerkoli in kadarkoli.

Naše poslanstvo je, da ljudje spoznajo moč vizualiziranja, moč misli, moč sproščanja in moč spreminjanja, ki jih imajo naša telesa. Verjamemo, da so lahko sodobne tehnične rešitve prednost in pomoč, da to naše poslanstvo hitreje uresničimo. 

Verjamemo, da lahko združeni iz različnih strokovnih področjih s svojim razširjenim znanjem skupaj damo vam nekaj več. Verjamemo v nov svet, v katerem se ljudje dobro počutijo in so srečni. 

Vabimo vas, da začnemo skupaj ustvarjati nov svet.

Če vas zanima naša zgodba, zgodba o nastanku programa, preberite naš blog zapis.