Aktivirajte samozdravljenje vaših oči

Pred vami je aplikacija Visualize App, zasnovana na vizualizaciji kot metodi meditacije, ki vas lahko v samo 20 minutah na dan na popolnoma naraven in neinvaziven način pripelje do izboljšanja zdravstvenega stanja vaših oči.

Vizualizacijo kot metodo za doseganje ciljev in v terapevtske namene uporabljajo številni vrhunski športniki, nosilci olimpijskih medalj, pa tudi podjetniki in uspešni ljudje iz različnih področij.

Študije možganov so dokazale, da je lahko mentalna praksa enako učinkovita kot fizična aktivnost. Miselne predstave vplivajo na mnoge kognitivne procese v naših možganih, kot so pozornost, zaznavanje, in spomin, pa tudi na zdravljenje telesa.

Naš um je močno orodje za zdravljenje

Vse naše miselne predstave namreč vplivajo tudi na naše fizično telo na celični ravni. Zato lahko z ustvarjanjem slik v mislih zmanjšamo bolečino in druge fizične simptome. Pri tem pa velja, da bolj kot je vizualizacija specifična, večje učinke prinaša.

Naša telesa so sposobna ustvarjanja številnih bioloških kemičnih snovi, ki lahko zdravijo, nas varujejo pred bolečino, nam pomagajo doseči globlji spanec, krepijo imunski sistem, omogočijo, da občutimo užitek, in nas celo spodbudijo, da se zaljubimo.

Premislite o tem, če se je določen gen že izražal, to pomeni, da je naše telo že izražalo določene kemične snovi, kar pa se je nehalo zaradi stresa ali bolezni, ki je izklopila ta gen. Ga je mogoče spet vklopiti? Številne raziskave uspešno dokazale, da je to mogoče.
Joe Dispenza

Večina naravnih metod zdravljenja oči se osredotoča na izvajanje določenih vaj. A če smo se pravkar naučili, da naši možgani ne ločijo med fizično in mentalno vadbo, zakaj ne bi izkoristili moči vizualizacije kot oblike meditacije in tako poleg izboljšanja zdravstvenega stanja svojih oči poskrbeli še za boljše splošno počutje?

Kaj zajema aplikacija Visualize App?

Audio posnetke
Vizualizacija vam bo na voljo
v video in avdio obliki.
Če video podpore ne potrebujete, lahko vizualizirate le ob zvočnem posnetku.
Video posnetke
Težko vizualizirate, ker vam misli neprestano bežijo drugam? Za vas smo pripravili video, ki vam bo pomagal ohranjati pozornost na vizualizacijo.
Dnevno motivacijo
Vsak dan v uvodu k vizualizaciji dneva spremlja motivacijsko besedilo, ki vas bo vzpodbudilo k rednemu izvajanju vaj. Ob začetku programa smo vsi zelo zagnani in zavezani svojemu cilju. A začetna zaljubljenost lahko hitro skopni, če je ne krepimo in negujemo. Naša zaveza je, da program uspešno zaključite vsi udeleženci, zato bomo naredili vse, kar je v naši moči, da boste z nami vztrajali do konca in dosegli čim boljše rezultate.

V programu vizualizacije za samozdravljenje oči
pa vas čakata tudi dva BONUSA:

RR
vizualizacija za samozdravljenje celega telesa
RR
kratka 5-minutna vizualizacija za samozdravljenje oči

Včasih se bo zgodilo, da si boste zaželeli vizualizacije za samozdravljenje celega telesa in ne le oči. Za takšne primere smo za vas posneli posneli posebno vizualizacijo, ki bo ostala z vami tudi po zaključku programa.

Za vse vas, ki se boste tekom programa znašli v hitrejšem tempu, kot ste predvidevali, smo pripravili izhod v sili: 5-minutno vizualizacijo.

Ob prenosu aplikacije za vizualiziranje Visualize App boste tako dobili 6 različnih vizualizacij, vse ustvarjene z namenom vašega samozdravljenja in boljšega počutja.

7-dnevni brezplačni dostop

Pomoč in podpora naše skupnosti

Dejstvo je, da boste vaje vizualiziranja morali izvajati sami. Obveznosti ni nikoli konec in kaj hitro se zgodi, da vam kak dan zmanjka časa za vadbo. Dokler izvajanje vaj ne postane vaša rutina, brez katere si več ne predstavljate svojega dneva, obstaja velika verjetnost, da zaradi neredne vadbe ne boste dosegli želenega učinka in hitro vrgli puško v koruzo.

Na podlagi preteklih izkušenj udeležencev programa smo kreirali nov program in vanj izbrali le elemente, ki so se izkazali za najbolj učinkovite.

Vsak od nas ima prirojene zmožnosti za samozdravljenje. Pomembno je vedeti, kako jih izkoristiti. Berite in učite se.

Spremljam te na tvoji poti vizualiziranja

Sabina Bračič

Po poklicu refleksoterapevtka, obrazna refleksoterapevtka in raziskovalka različnih tehnik zavestnega ustvarjanja. Vizualizacijo zase na različnih področjih in pri individualnem delu s strankami uporabljam že leta. Čudovito je opazovati kakšne sposobnosti spreminjanja imajo naša telesa, kadar ga z mislimi usmerjamo.

Dovolite mi, da vas spremljam na poti usmerjanja misli v vaše zdravo telo in boljše počutje.

Kamor gredo misli, tja teče energija.

Mogoče se vam zdi neverjetno, da je lahko vaš um tako mogočen in vpliven, a raziskave v zadnjih desetletjih jasno razkrivajo: izkusite oziroma doživljate to, o čemer razmišljate.

Komu je program namenjen?

V program se lahko prijavite vsi, ki imate kakršnekoli težave z očmi:
slabovidnost, povišan pritisk, pogosta vnetja, alergije …*

*Vizualizacija ni nadomestilo za zdravljenje s strani uradne medicine. Vizualizacija se lahko dopolnjuje z metodami zdravljenja, ki jih ponuja uradna medicina.
Vsi udeleženci programa se zavežejo, da vizualizacijo izvajajo na lastno odgovornost.

Kaj boste dobili s programom Zdrave oči?

Audio in video posnetke za spodbuditev vašega telesa k samozdravljenju in ponovnem aktiviranju kemičnih procesov, ki so potekali v vašem telesu pred težavami.
Znanje s področja povezovanja uma in telesa: kako delujeta in sodelujeta ter kako izkoristiti njuno moč za krepitev svojega zdravja.
Redno rutino, ki vam bo pomagala pri ohranjanju fokusa in vas pripeljala do uspešnega zaključka programa.
Poglobljeno znanje s področja vizualizacije, ki ga boste lahko uporabili tudi v druge namene samozdravljenja.
Skupnost somišljenikov, ki verjamejo v moč samozdravljenja in se zavedajo, da imamo ljudje zdravje v svojih rokah. Skupnost ljudi, ki se srečujejo s podobnimi izzivi kot vi in so z vami pripravljeni deliti svoje izkušnje.
Varen prostor, kjer boste dobili popolno podporo pri doseganju svojih ciljev. Prostor zaupanja in spoštovanja.

7-dnevni brezplačni dostop

Pogosta vprašanja in odgovori

Nosim očala in želim izboljšati svoj vid. Ali je program zame primeren?

Da, program je primeren za kakršnekoli težave z očmi.

Sem upokojenka in imam različne težave z očmi. Je sodelovanje v programu starostno omejeno?

V program se lahko vključite ne glede na to, koliko ste stari.

Imel sem operacijo na očeh. Ali lahko z izvajanjem vaj škodujem svojemu vidu?

Z izvajanjem vaj svojemu vidu ne škodujete, prav nasprotno.

Ali lahko vsak sodeluje v programu?

V programu lahko sodeluje vsak, ki ima težave z očmi in verjame, da se lahko te težave spremenijo na naraven način.

TOP IZBIRA
14,90 €
mesečno
APLIKACIJA
mesečna naročnina
6 različnih vizualizacij (avdio in video)
dodatne video vsebine za boljše zdravje oči
vključenost v skupnost znotraj aplikacije
vsakodnevni nasveti za bolj učinkovito vizualizacijo

Preizkusi brezplačno