Kako z vizualizacijo izboljšati zdravje svojih oči

Prijavite se na webinar in se naučite aktivirati samozdravljenje svojih oči ter preizkusite vizualizacijo v praksi.

18. 5. 2023 ob 20.00

Spodaj vpišite svoje podatke.

V današnjem hitrem tempu življenja večina ljudi za svoje zdravstvene težave išče hitre rešitve. A kaj, ko te pogosto le blažijo simptome in ne zdravijo telesa ter izvora težav. Vse te hitre rešitve pozabljajo eno ključno stvar – naše telo že ima vse kemične spojine, ki jih potrebuje za normalno delovanje. 

In predvsem ima naš um z neomejeno močjo, tudi močjo za aktivacijo samozdravljenja.

Na webinarju bomo pojasnili, kako lahko na popolnoma naraven način spodbudite svoje oči k samozdravljenju. Udeleženci že izvedenega programa so poročali o bolj navlaženih očeh, hitrejši regeneraciji oči, manjši utrujenosti oči, boljšemu vidu v mraku in temi, manj pogosti uporabi očal ali leč in drugih pozitivnih učinkih vsakodnevnega vizualiziranja.

Najboljše pa je to, da vse, kar se boste naučili, boste lahko uporabili tudi v namene zdravljenja drugih delov telesa. In to znanje boste v sebi nosili za vedno. 

Webinar bo vodila Sabina Bračič, refleksoterapevtka in izvajalka številnih drugih naravnih metod zdravljenja, ki vizualizacijo zase in za svoje stranke uporablja že leta. V tem času si je nabrala veliko izkušenj, ki jih bo z vami delila na webinarju in vam tako olajšala lastno pot raziskovanja ter preizkušanja.

V obrazec vpišite svoje podatke in spoznajte vizualizacijo, tudi v praksi, in sami presodite, ali vam ta metoda ustreza.

Na webinarju boste izvedeli:

  • kaj je vizualizacija,
  • kako lahko vizualizacijo izvajate sami,
  • kaj je pomembno pri njeni izvedbi, da dobite čim boljše rezultate,
  • kako vizualizacija poteka v praksi – izvedli bomo kratko vodeno vizualizacijo.

In ne skrbite, vizualizira lahko vsak. Nekaterim je to lažje, drugi potrebujejo malo pomoči. Ampak zato smo tukaj.

Spodaj vpišite svoje podatke.